Lite om livet på landet hos oss

söndag 2 januari 2011

Nytt år

Gott nytt år alla bloggbesökare.
Hemma igen efter en härlig "weekend" i Halmstad..
Pulkaåkning, glögg, god mat, rakerter, massa bus och mycket trevligt sällskapförstås. Man får på nått sätt lite sommarkänsla av att besöka vännerna där, trots -4 och snö och blåst. Men igår sken solen på oss från blå himmel och vi tog en promenad med barnen i pulkor till lekparken. Nyåret firades lugnt och städat (vill säga efter att 3st 2,5-åringar somnat runt 23). Magnus och Patrik gjorde sitt bästa med raketerna, vissa smällde och syntes för alla i området och vissa var lite mer speciella så de fick bara vi se..
 hihi ( låter ju inte så tokigt om man säger det så)






Nu är vi åter hemma och eldar för fullt i spisen och har tänt varenda ljus jag kunde hitta stakar till, det kyler av ganska bra när det är tomt ett par dagar i gamla hus.
"Helgvecka" framför oss igen, man får ingen rätsida på vilken dag som är vilken i dessa tider men snart kommer vanlig vardag igen. Pratade med en vän förut om att ta bort julen osv kom fram till att 4-5 veckor se är det ju dags att vecka pelargonerna igen, det är ju ingenting! Så nu kan vi ha nedräkning till detta, det är ju det första vårtecknet och det längtar JAG efter.

1 kommentar: