Lite om livet på landet hos oss

onsdag 29 december 2010

Ordning och reda

Trötthet som förslår, nu snart behövs lite sol för att energin skall återkomma. Får väl på nått sätt vara lite tacksam över den vita snön, tänk så mörkt det hade varit annars.
Lite vårnyheter kom till jobbet idag, det är ju något iallafall.. lite rosa rosor, det blir man ju alltid på bra humör av.
Tyvärr inte tillräckligt mycket för att jag skulle piggna till ordentligt  men man får vara glad för lite ibland med.

Nysatt roshäck, blommade första sommaren, 2010.
Ska bege oss till Anna o Patrik till nyår och vet inte vad det är för konstiga ideer men jag vill alltid ha lite extra ordning och reda när jag ska lämna huset någon dag eller så.
 Känns bättre att komma hem på nått sätt.
Lillkillen är inte riktigt på banan med mammas tankar om just O och R men hoppas att genom repetition kanske det fastnar till slut på honom med. :)

"Hjälpa till" och "göra tillsammans" det är uttryck som används kan man ju säga bara..
Han fixade ordning och reda hemma hos mormor i eftermiddags, det bäddades i lilla docksängen. Sen skulle han visa vem som sov i den, "Är det nallen? trodde jag.
"nej mamma, det är min lillasyster"

???!!! Tittade strängt på mormor men hon hade inget med det att göra. Finns ingen lillasyster, inga planer på en lillasyster. Vad kommer allt ifrån?

Bäddat och färdigt ska det också vara

1 kommentar:

  1. Ja sol är ju aldrig fel. Vi håller tummarna för en härlig nyårsdag med massor av sol! Tidningen igår visade vädret för ett par dagar och nyårsnatten ska enligt tidningen vara -8 och strålande sol... Hmmm... På nåt sätt känns det inte så trovärdigt dock...
    KRAM

    SvaraRadera