Lite om livet på landet hos oss

tisdag 1 mars 2011

möblering

Jo men det funkar nog, får se om det får stå kvar. Tycker det är svårt att ändra på möblers platser när de stått lite längre tid på en annan. Önskar någon kunde komma över på en kaffe och bara säga: såhär ska du göra istället för att få mer ljus, eller mer plats.. Ibland behöver man ett nytt öga att se på hemmet med.

Korgstolarna står vid sidan av matbordet, intill spisen så man kan värma sig lite i vinterkylan
Pelargonerna tar lite plats nu, innan det blir värme och de får flytta ut på altanen och stentrappan. 2 åkte med soporna och återstår nu 8, lerkrukorna börjar få en mysig sliten look efetr ett par säsonger upp och ner i källaren. Det går ju att fuska sig till ytan med filmjölk och grejjer men jag kan vänta på den riktiga.. Någon vecka till så ska de få ny jord också, sen kan de växa ordentligt. Drömmer om en glasveranda att fylla med pelargoner men vissa drömmar blir bara drömmar, det får man acceptera.

Flyttade in klaffbordet (ett riktigt fynd som rymmer 12 pers vid kalas, ska stå i nya köket sen) till burspråket i tvrummet, lite mer yta till blommorna. När de tagit sig lite mer kan några flytta till övervåningen.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar