Lite om livet på landet hos oss

torsdag 3 mars 2011

Började nallesamling när Prinsen låg i magen, Bukowski har många supersöta.
Här råder sjukstuga. Lillprinsen är febrig och totalt utmattad. Samtidigt som det tar på mamman att hela tiden serva och bära (torka näsan, hämta vatten, byta film, byta kläder ja allt) så är det lite mysigt med. Han kröp upp i famnen igårkväll och så nära man bara kan... och somnade där.
Jag har lite svårt att va så stilla.. ser ju allt som kunde och borde göras ikring men det är ju bara att blunda och krypa ner i soffan eller sängen och hoppas det vänder snart. Till helgen var det planerat att titta på mora träsk som kommer till stan (stor favorit) så vi hoppas det vänder. Dagis ska medverka i kyrkan så finskjortan är struken, bara han piggnar till.
Annars är det fotboll som gäller i helgen, cup där det ska dömas, säljas korv osv.. men det brukar vara god stämning bland vännerna som hjälper till så det blir bra.

vi myser med ljus och eldar i spisen..

5 kommentarer:

  1. Hej stumpan vilka mysiga bilder du har överallt. Kul att köksplaneringen börjar ta fart på allvar, när börjar ni bygga? kramisar

    SvaraRadera
  2. när snön försvinner kan vi börja gräva, sen är det upp till lite väder o vind men annars siktar magnus på lite varje dag i vår/sommar. vi har satt av 2 veckor på semestern till konstant bygge men mycket hinner man ju som sagt kvällstid i maj, juni.. det ska bli kul! har lite ångest över bänkskiva och vitvaror men det hinner jag nog besluta om.. kul att du tittar in till mig:) vi synns på festen!

    SvaraRadera
  3. Krya på er!!
    Kram

    SvaraRadera
  4. Hoppas det vänder fort nu när han varit hos farbror doktorn! Kram på dig lilla Emil

    SvaraRadera
  5. Men attans att han ska bli sjuk! Vi syns väl en sväng imon så vi kan prata söndag.
    Tack för MVG:t förresten =). Det värmde.
    KRAM

    SvaraRadera