Lite om livet på landet hos oss

söndag 13 mars 2011

Blåbärspaj- en smak av sommar

En dag helg till? Det är alltid lika konstigt när man är ledig 2 dagar och annars van att jobba på lördagen med. Man fixar med det som legat på kö i veckan på en dag och sen ha en dag till att bara mysa och fixa, det blir lite lyxkänsla. Vi ska ta oss in till "storstaden" idag, förvaringsproblem att lösa. "gå-in-garderob" har vi i sovrummet och till en början var den toppen, strukturerad och välorganiserad, sen blev det fullt. Vi gjorde en liten ommöblering och satte upp fler galgar mm men nu är vi där IGEN..! Undrar hur det blir så, jag tror vi har en lösning så det återstår att se.
Träffat massa goda vänner hela helgen, både fredagkväll som bestod av massa fnitter med "mammorna" och så kom fam reinsjö igår. Funderade lite i veckan på vad jag skulle hitta på i matväg, grillade rotfrukter och grönsaker med gräddig fläskfile till det, mums. Som vanligt kom det varor till jobbet och bla nya handdukar med lite söta recept på, då var efterrätten klar. Hamstrar bär, rabarber och annat smarrigt under sommaren, perfekt när man vill baka med lite sommarkänsla för att lätta på denna vinter.
Nu närmast ett par dagar med nya spännande jobb framför mig och lillprinsen ska äntligen få busa av sig lite på dagis, nu "peppar-peppar" ska vi va friska.
Kan tänka mig att dessa blir många fina sommarpresenter, finns med 3 recept

Lilla kannan, IB Laursen fylldes till bredden med vaniljsås
Muffinsformarna är från IB Laursen, perfekta till småpajer

4 kommentarer:

  1. vilken fin kökshanduk! ser gott ut. kram

    SvaraRadera
  2. som vanligt är det en lisa för själen att besöka din sida. hoppas nya jobbprojektet blir bra

    SvaraRadera
  3. Åååå va du gör fint!!!

    SvaraRadera