Lite om livet på landet hos oss

tisdag 10 maj 2011

Paket, glass och gunga, lyckliga dag.

 Min lille Prins..
Idag fyller han 3 år. Det har varit en riktigt härlig dag, frukost på sängen med sång och paket. Lite spel och lek med nya saker. Sedan laddade vi kaffet och mormor, farmor och Sune kom på lite tårtkalas. Ljuvligt väder och vi satt i solen och mumsade på glasstårta. På önskelistan stod cykel och gunga, gissa om vi blev glada när farmor visade vad de hade på släpet. (Är inte jätteglad i färgglada trädgårdsleksaker och har önskat lite mer diskretare variant av gunga). De hade byggt en gungställning av granstammar/slanor, så fin! Hela eftermiddagen och kvällen har det gungats må ni tro. Vi reste gungan lite snett från sandlådan, under körsbärsträdet (det blev ju inte sämre av att det blommar just nu).
Samtidigt som kalas och gunga mm så har det hänt en del på byggfronten. Muren (som blir den nya grunden) är klar, putsad idag. Gamla trappen och lilla tillbygget på baksidan är rivet. Nu väntas lite gjutning i dagarna och frigolit, sten, fyll, armeringsnär ja lite smått och gott helt enkelt ska i.. sen minns jag inte riktigt mer vad schemat sa så återkommer till det..


(tyvärr så är det problem med internet på hemmafronten så nya bilder får lugnt vänta lite. Hoppas ni har tålamod och fortsätter läsa.)

2 kommentarer:

  1. Hurra för TREåringen!!(eller va de fyra...) Det paketet blir svårt att slå... Vi satsar på något lite mindre skulle jag tro... =) Ska spara tidningen åt er oxå!

    SvaraRadera
  2. ha tålamod lilla fröken - din dator kommer att repa sig... den är nog bara ur gängorna och sen blir det fart/mam

    SvaraRadera