Lite om livet på landet hos oss

fredag 11 februari 2011

Fredagslugn

Oj, så var det fredag igen. En fulltecknad vecka som var en riktig uppförsbacke är snart vid sitt slut, var tar tiden vägen?
Till skillnad från annars har vi en helg framför oss med ganska lite på schemat, ett 4årskalas på söndag lunch det var nog det hela (jobbar ett par timmar imon först) detta känns väldigt skönt. Paketen är inslagna och festkläderna är framme så det är bara att njuta av helg fram tills dess..

Tiden går, dock inte på denna gamla urtavla. Hittade den i botten av en koffert på en loppis

Mannen har varit iväg på lite kvällsjobb och lillprinsen och jag har haft fredagsmys med mormor. Ostbågar och geleråttor lite bus och lek, sånt är härligt. Nu fyller vi i kaminen med ved och kurar upp oss varsin soffa. Hoppas vädret lugnar sig till imorgon, detta hade jag verkligen inte önskat mig, den som gjort det skulle jag vilja träffa. Hellre smälta och ett par grader varmt och lite sol mot södervägg, men det är ju bara att drömma, längta och vänta.

1 kommentar:

  1. Visst e de skönt att ha såna helger!?! Där man i stort sett tar dagen som den kommer. Vi vaknade idag o hade 13 minusgrader... Då e de riktigt gött att bo i lägenhet o slippa fundera på vart man la sina raggsockor =) ;-). Syns imon!
    KRAM

    SvaraRadera