Lite om livet på landet hos oss

söndag 29 april 2012

Möblering, flyttning och rensning

Oj, det var ett tag sedan.. ibland hinner men bara inte och inspirationen finns inte riktigt vid sena kvällar för det är då tiden finns. Konstigt med ljuset, man hänger inte riktigt med på vad klockan är alltid.
Här hemma har vi möblerat om i tv-rummet, i "pysselrummet" och det medföljer så mycket. Plockade ner alla foton från väggarna en dag i veckan och nu håller jag på att flytta om, byta ut och omgruppera dem. Som vanligt fattas någon ram man skulle behöva och ett och annat kort behövs framkallas.. men det får väl ta en vecka till då. Ska under efetrmiddagen försöka få lite städning gjord, eftersom det är Kalas-vecka framför oss. Lillprinsen fyller snart 4år, så i veckan blir det kalas!
Det blev ingen spanienresa i höstas, då vi byggde för fullt. E frågade ju och förstod inte riktigt varför det inte gick att göra båda. Vi sa att efter du fyllt  fyra kanske vi kan åka igen, vilket han omvandlade till: När jag fyller fyra ska vi åka till spanien. Så nu har vi väskorna framme och solskyddskräm, brillor och badbyxor är inköpta.. visst ska det bli skönt!
Har under förmiddagen idag städat i lekparken i samhället med lite pickninck inbäddat i det. Ingen vårvärme (som de lovat och vi väntat på en vecka) men det var skönt med luft och lite karusellåkning blev det förståss med.

I huset är det inte direkt ordning än (så inga foton där nu) men trappen är klar, ny liten välkommenskylt på dörren hängande i ett litet hjärta..

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar