Lite om livet på landet hos oss

tisdag 1 maj 2012

Hipp Hipp Hurra.. Kalas #1 förbi

Så halvligger vi nu i soffan, M och jag, lika trötta båda två. Det var lockande att somna hos Lillprinsen ikväll men det finns gott om disk kvar i köket. (Sånt vill man inte möte till frukost imorgon)

Vimplarna på plats!


Vilken strålande dag! Tror att alla nämner det i sina bloggar, statusar eller sms idag. Började dagen med en loppissväng i Aneby, inget jättefynd gjoprdes men det är väldigt kul att komma iväg på loppis. (tack M för att du ringde) Jag kommer inte på så många loppisar då de oftast är på lördagar när jag jobbar. Det var mest Lillprinsen som blev lycklig av dagens runda, Peter Pan-film (vhs men vi tillhör den skaran som fortfarande har en sådan) för 1kr! Har jagat den på dvd på nätet men finns inte just nu så detta var lycka!
Medans flickorna och jag var på runda åkte grabbarna på rally. Premiär för Lillprinsen i rallyskogen, tror att det var mycket uppskattat. "papporna x3" med sina äldsta  barn gav sig iväg med fikaväska och kepsar till skogen.
Emellan städvarv, matförberedelser mm satt jag i solen.. ooo det är underbart med värmen!
Sedan var det kalas.. tacobuffe´och glasstårta, fiskdamm och paketöppning förståss.. men trött blir man av allt bus, 5små kusiner inom 4,5år, jag lovar att det är bra fart på dem!







Vår fina Prins, som snart läser sina egna kort.
(iallafall vissa igenkända ord:))

1 kommentar: