Lite om livet på landet hos oss

måndag 28 maj 2012

Till Kära Mor

Mors Dag i finaste sommarvädret.
Vi bjöd på fika hemma på altanen. Till Mor gav vi en pajform från Gerbera.. hon fick den fylld. Vi plockade rabarber på morgonen och gjorde en klassisk smulpaj som serverades med glass.
På morgonpromenaden med Snottra passade vi på att plocka blommor, vackert med vilda blommor.
Sedan fortsatte jobbet i trädgården, gräsklippning, räffsning och rensning. Vi har lagt hela helgen till sådant nöje, just nu känns det som trädgården är alldeles för stor men när vi väl får ordning på det så visst är det härligt med 5000kvm. Det hjälper inte att klipparen inte är i bruk än, så arbetet blir ju lite tyngre med "små" redskap, får glädjas åt att musklerna trimmas lite mer..
Dagen avslutades med trerätters middag på piren i jkp, strålande sol, hamnen fylld med båtar som kom in eller gav sig ut för en kvällstur. Mängder med folk som strosade, åt glass och bara njöt. Tänk så mycket sommarkänsla en sådan kväll ger.
Lite kyligare väder idag, men det kommer säkert mer värme. Man vänjer sig fort vid att äta, leka och bara vistas ute hela dagarna. Till helgen blir det barndop och då hoppas vi på solsken i massor igen.

1 kommentar: