Lite om livet på landet hos oss

lördag 14 april 2012

Ljuva Vårdag på landet

Fantastisk dag!
M bad oss åka någonstans under dagen, då han skulle måla med starkt luktande färg. Så efter frukost promenad, till mor o far. Tillsammans gjorde vi en utflykt till "landet", mållebo. Lammungarna blev inräknade och gosade med, många små söta svarta var de och ännu fler på gång. Lillprinsen tyckte de var söta men när en av de små började tugga på hans stövelfoder ville han hellre gå ut till hundarna och busiga moster.


















Kaffe mot södervägg och en trevlig stund i vårsolen. Familjen var i full gång med vårsysslor, ved, däckbyte, blommor och allt annat som man vill hinna med på helgen. Bland sysslorna stod lite jobb för traktorn och E fick åka med, det gjorde prinsens dag, gissa om han var stolt när pappa fick höra alltsammans sedan.

Lunch hos mor och sedan blev det trädgårdsfix hemma, solen sken och in fick vi inte gå.. Upptäckte till min glädje att en murgröna jag haft i zinkbalja förra sommaren (som fick vissna och ej blev bortrensad innan vintern) har övervintrat och spridit sig och börjar få nya gröna blad, ååå små saker kan göra en lycklig.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar