Lite om livet på landet hos oss

måndag 16 januari 2012

Mera rosa porslin..

Lite mer porslin i rosa fick plats i köket. Dessa tallrikar är från mio (tyvärr utgick denna färg och hann bara med att köpa djupa, och stora fat) Tallrikstället fick vi i bröllopspresent och är från madame stoltz. Tygservetter från himla.

En mycket trevlig helg har nu passerat. Fredagkväll trotsade vi blåsten och dansade ut julen i stationsparken i samhället. Vi sjöng inte det längsta programmet i år men tomten kom med godispåse mot slutt och alla barnen var nöjda. Lördagen tillbringade jag med trevliga arbetskamrater på middag hos I-L nu 40+.. Oj att man ibland kan skratta så man får ont i magen, stackars taxichauffören, vi kanske var väl högljudda..
Söndag och dags att dansa kring gran igen, nu inomhus och en plastgran men ungefär samma repetoar.
Glada små barn, rödrosiga kinder och chokladkladdiga små fingar.. (var fanns alla pappor?)

Sedan var det tidig pyjamas och mys i soffan. Vi tittade på "bortspolad" för omväxlingsskull. (den fick E i julklapp och den har visats varje dag sedan dess)

Lillprinsen och jag rörde ihop en kaka att ta med till dansen, både kakan och glasyren var lite för varma så det skedde en sänkning i mitten med den åts med glädje av alla.. Nu laddar jag hela veckan för mässan på fredag, ska bli fantastiskt!

1 kommentar: