Lite om livet på landet hos oss

måndag 7 november 2011

Höstfest med Pippi och Emil..

En helt fantastisk dag i detta sagoland! Såg reklamen på tv häromdagen och blev så sugen på en utflykt, lillprinsen var med på noterna. Även moster och mormor ville göra oss sällskap. Med picknickväskan full, varma kläder och mycket spänning åkte vi tidigt på söndagsmorgonen. Parken var full med hö-högar, pumpor, facklor och aldrig förr har jag sett så många barn i stickade "pippitröjor". Teater, sång och lek i flera timmar och tror vi trivdes lika bra alla fyra.. varm choklad i höstkylan, smälanska kroppkakor och glögg ... vi längtar redan tills att de öppnar till sommaren igen
klassikt foto som säkert pryder många album, nu även vårt.



Hela helgen har varit trevlig och det har hänt mycket med vårat "nya rum". Vi fick hjälp av en vän i lördags så tapetseringen är klar. Jag gillade tapeten på rulle men ÄNNU mer nu när den sitter uppe! Rummet känns väldigt ljust och härligt och rutorna är så fina. Golvet skulle påbörjats igår men då mannen (och jag idag) åkt på världens förskylning så fick det skjutas på.. Vi hoppas på snabb återhämtning för snuva och hosta är inga roliga saker..

En vägg är klädd i pärlspont, här synns dörren in till nya tvättstugan.

5 kommentarer:

  1. Har du oxå säckat ihop?!! Hmmm.. undra vem av er två som smittat min M??? ;-)
    Tapeten blir så fiiiin!!!

    SvaraRadera
  2. Hej Jennie!
    Roligt att läsa din blogg då och då! Nu har vi köpt hus i Nässjö och flyttar dit vid jul, känns spännande och roligt att komma hem. Vi ses på Textilhuset, lär besöka det ofta framöver:)
    Kram Anna S (NV3C :))

    SvaraRadera
  3. ooo vad roligt att höra Anna! Ni är så välkomna!
    vart ska ni flytta?

    SvaraRadera
  4. Vi flyttar till Äpplestigen i Nässjö!

    SvaraRadera