Lite om livet på landet hos oss

torsdag 19 juli 2012

Borta bra men hemma bäst!

Så har vi landat hemma igen, efter ett par turer till husvagnslivet. Vi drog upp den i lördags efter jobbet och hade två dagar med "växlande" (som smhi så fint kallar det) men ändå sköna dagar med lite semesterkänsla. Sedan bar det av hemåt för lite jobb och i tisdags åkte vi åter upp, till vadstena. Vi har tillbringat semester på den campingen i alla år vi har varit tillsammans M och jag och vi tycker båda att det är toppen. Mysig miljö, liten sommarstad och gott om mysiga småbutiker och loppisra runt ikring om man nu vill det. Igårkväll landade vi hemma ige och visst är det en härlig känsla.
Vi softade i soffan till en engelsk deckare, med lite tända ljus (helt otroligt att det är en så "mörk" sommar att man tänder ljus på kvällarna men mysigt blir det ju)
Vid sofforna står nu ett nytt bord, äntligen. Vi har pratat om att vi behöver ett större, gärna fyrkantigt ett tag och en söndag för två veckor sedan fick M ett "stolleryck" och in kom bräder och bitar och vips så hade vi ett nytt bord.
Nu återstår två dagar på jobbet sedan tar även jag semester!!!!

1 kommentar: