Lite om livet på landet hos oss

tisdag 6 december 2011

Födelsedag x2

Tänk, här sitter jag och skriver, ett år senare efter att iden om en blogg kom upp. Jag är fortfarande kvar i bloggvärlden och har endel trogna vänner som tittar in till mig andra kanske mer sporadiskt. Fast det bästa är ju att jag tycker det är så roligt. Som många med mig i bloggandet så kommer perioder när det är lite mindre inspiration/tid och inläggen blir mer sällan och lika mycket är det veckor där det bloggas desto mer.. hoppas ni följer mig på ytterligare ett år i denna värld:)
Födelsedag2 är ju min.. inget stort att fira men visst är det roligt med "födelsedagshurra", lillprinsen gjorde ett gott försök till att fira mig med låtsastårta och jordgubbar i trä, sång och ett par extra kramar. Det väntas mer kalas ikväll och senare i veckan.
Känslorna blandas ordentligt dessa dagar, kalas idag och mormors begravning imorgon, glöggfester och julbord till helgen.. får försöka få ordning på känslor och humör annars kan det lätt bli fel känner jag..

Lite fler bilder från matrummet, fick äntligen igår hem min kökssoffa. Den stod i köket hos mina föräldrar när vi var små och har de senate åren fått sin plats på altanen, men nu fick den flytta in hos oss i berghem. Locket är lite delat men det lovade M att fixa, till alla småkusinerna som kommer på torsdag håller det absolut.



Pappa undrade varför jag ska ha in den nu? Den ska väl målas o slipas.. men inte hos mig, gillar den som den är! lite julkuddar och ett tunnare överkast från gripsholm så gjorde den sig i rummet..

2 kommentarer:

  1. Hipp Hipp Hurra för Berghems snyggaste tjej idá!!
    Ser jättefint ut med soffan & båda(hehe)lamporna!
    Ses på torsdag. Kram från Målen

    SvaraRadera
  2. Åh, vad jättefin soffan är!!

    SvaraRadera