Lite om livet på landet hos oss

onsdag 15 juni 2011

Sommarbilder

Efter regn kommer sol, tur är väl det. Vattnet har torkat undan från huset och trädgården, så gott som allt iallafall.. Under helgen var det sen tur att "städa upp" efter floden. Positivt är ju att ogräset lossnade lätt med så blöt mark och de flesta plantorna verkar ha klarat sig, kanske får vi potatis och jordgubbar till sommaren ändå. Tur var också att tvättmaskinen klarade sig denna gången, tyvärrinte frysen vi haft i källaren. Det är surt eftersom det inom kort kommer bli nytt kök och ny tvättstuga, att det  ska gå sönder så här tätt inpå, men inte lönt att gräva ner sig allt löser sig.
Härlig helg med grillning och trevliga vänner och på söndagen var det dags för trädgårdsgudstjänsten på prinsens dagis. Även i år kunde vi sitta undr äppelträden och lyssna på barnen när de sjöng och sen fika tillsammans, det var mysigt. Vi slog följe med kusin Alice och de två hoppade glatt ner i skrindan. Riktiga sommarbilder!

Det delades ut godisfiskar på dagis, här köpslås det för fullt.

Skrindan var en 2års present från famor o Sune, den målades vit och används flitigt sommartid.

Veckan nu är en liten uppförsbacke, fullt upp både maken och jag, olika barnvakter hela veckan men det går bra. Ikväll är sista passet med kickandbox så jag ska ladda hela dagen (fortfarande träningsvärk från måndagen men mer träning ger bot på det). Lite nytt på byggfronten här hemma med, igår kom cemntbilen och vips hade vi en platta. Beställt virke till nästa vecka, så snart hör vi ljudet av snickare med.
Coverfestival i staden i helgen och det ska vi inviga imorgonkväll. Stort jubileum på jobbet så det blir björkar, blommor och långbord till helgen, hoppas det blir mycket folk, det kan bli en riktigt fest! Sen tar jag semester en vecka. Inte ligga- på-stranden-semester direkt men utomhus iallafall. Det är dags för den årliga fotbollsskolan i solberga och det blir fotbollsskor i 4 hela dagar, sen är vi ansvariga för midsommarfirandet i samhället så semester på riktigt vet jag inte, fast jag gillar att göra det.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar