Lite om livet på landet hos oss

tisdag 7 juni 2011

Helg vid vattnet

Vilken fantastisk helg! Söndag-måndag var vi på kusinträff i Blekinge, precis vid kusten. Strålande väder gjorde ju dagarna bara bättre och vi hade det super ute i det gröna. Var ett bra tag sedan alla träffades så mycket att ta igen och "uppdatera". Värdparet var mors farbror med fru och de hade ordnat det så bra, vi checkade in allihop på ett vandrarhem som låg precis intill den lilla hamnen och sen varvades det med lek, mat, bad och mycket prat och skratt.
Nationaldag på måndagen och det firades med att hissa flaggan gemensamt innan vi alla steg ombord på deras segelbåt. Färden gick ut till Tjärö, lite klippor, lite strand, gamla rödmålade hus. Självklart var picknickkorgarna välfyllda och vi njöt i fulla drag av riktig sommar..
Turen var med oss och just denna dag var det livemusik på ön, intill glassserveringen. När vi slog oss ner i skuggan för kaffe och cupcakes ljöd toner av Evert Taube i bakgrunden, mer sommar blir det inte. Önskar man kunde stoppa sådana stundeer i en liten ask och ta fram dem när som.
Framåt eftermiddagen var det dags att vända färden hemåt igen. Prinsen som först var lite skeptisk till båt hjälpte nu istället till vid rodret och när farbror Ulf hissade sjörövarflaggan var lyckan fullgjord!



Tack för en fantastisk helg!



Inga kommentarer:

Skicka en kommentar