Lite om livet på landet hos oss

tisdag 12 april 2011

Tillbaka igen

Hej, hoppas ni fortfarande kikar in. Det har varit eller är lite mycket just nu men äntligen idag så är internet tillbaka i huset iallafall, det är ju en början.
Mycket händer på en gång, framförallt så blev det ju vår på en gång. Man längtar och väntar hur länge som helst och sen kändes det som jag missade ankomsten på nått sätt. På ett par dagar kom blåsippor, skillan, vårlökar, krokus och andra söta blomster upp lite varstans i trädgården.
 Hade stora planer för helgen med vår trädgård, land skulle rensas, krattning och träden, vinterdäck som skulle bytas för att bara nämna några. Istället pysslar vi om vår lille prins. Feber 39-41 grader och ytterligare en lunginflamation, livet är inte rättvist kan man tycka. Vi väntar och hoppas på en vändning och förbättring.
Efter en ganska orolig natt i söndags vaknade vi av buller och brak på måndagsmorgonen, grävmaskinen hade anlänt. Japp, när det ändå inte var nått mer (läs ironin), så var vi igång. Fast inget ska ju flyta smidigt, snickaren som väntat på grävaren i 2-3 veckor var oturligt nog sjuk och det blev en dag till.. men NU är det på G. M varnade för att vi väcks imorgon med, då kommer gruslass och lite mer grävarbete. Visst vore det skönt om vi fick sova men detta är faktiskt helt okey buller.

2 kommentarer:

  1. Stackars lilla Emil gubben! ♥ Krya på dig så vi ses snart på dagis igen- hälsar Alice som kan säga Emil.. typ... Många kramar Farbror M & Moster M

    SvaraRadera
  2. Men stackarn! Har inte han haft sjukdomar så det fyller kvoten för många år snart????
    Guuuuu så gott att det är igång på riktigt nu!!! Vi följer utvecklingen med spänning ska du veta.
    KRAM

    SvaraRadera