Lite om livet på landet hos oss

söndag 17 april 2011

Bland sippor och småkryp

Hemma igen, det är så skönt. Inget blev riktigt som vi hade tänkt oss men huvudsak att allt blir bara bättre nu. Lillprinsen blev sämre och det blev för han och mig att stanna på sjukhuset ett par dagar, önskar att ingen förälder eller barn heller för den delen ska behöva gå igenom sådana dagar, samtidigt är det ju för väl att hjälpen finns där. Man får tid till att reflektera och prioritera i livet när det blir såhär, inget är viktigare än kärleken, tiden och förhållandet i familjen. Nu har det vänt och vi ser lite mer energi i killen varje dag.

underbar bukett vitsippor
Vi tog oss en promenad i vårsolen, plockade lite sippor, äppelkvistar och såg vilka stora kliv den härliga våren tagit denna vecka. Emil reflekterade över småkryp .. nu ska dom nog gå hem igen mamma, de får inte vara vid bäcken utan sin mamma..

Vår Prins
Senare idag blir det tårta, det har vi planerat under tiden hos doktorn, det ska va tårta med strössel som lotta på bråkmakargatan, är inte kraven större så blir det ju så. "storasyster" kommer med det till eftermiddagen.

Annars finns det ju lite roliga nyheter med, vad gäller byggfronten. I veckan när vi inte var hemma, kom ett stort lass grus/sten. Den är nu på plats och nästa steg väntas ske i början på veckan, det ska byggas en gjutform (fråga inte mig om detaljer magnus har gett upp på att försöka förklara). Lastbil med cement är också på väg. Det kommer uppdateringar..
Dagsläge, idag söndag

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar