Lite om livet på landet hos oss

söndag 21 april 2013

Kalasförberedelser

Det är helgens rubrik, absolut. Vår Prins fyller snart 5år och innan de små kommer har vi tänkt hinna med kalas, i flertal:)
Först i kalendern står "Piratkalas". Grunden till det är att det finns en jätteduktig tjej här i närheten som gör tårtor. Frågade henne förra året men då var hon fullbokad, i år var jag ute i mer god tid och visst hade hon tid för en tårta till oss. Fram och tillbaka har vi diskuterat och tittat på bilder E och jag om vilket tema vi skulle välja på tårtan och så även kalaset. Slutligen kom vi överrens om pirat-tema. Blev riktigt taggad för detta, det finns ju en miljon tips och ideer till just detta tema och kalas, bara att välja.. så med energi från den underbara solen i helgen har vi pysslat med detta.
erkänner att vissa delar är mer mammans intressse än födelsedagsbarnets (som i dessa fall väljer lek istället) men tygpyssel var poppis!
Inbjudningarna blev klara och är ute..




Sydde vimplar i rött-svart-vitt med, sydde är fel ord.. klippte och limmade är mer sanning:)
Får se om vi lyckas omvandla vårt annars vita-beiga-rosa matrum till mer pirat-tema framöver här. Hoppas vi får samma härliga väder när det är kalasdags, som vi haft i helgen. Livet blir så mycket lättare med värme och ljus.
Denna dagen blir lugn och ska få lite ordning här hemma medans Prinsen är på dagis. När sol och värme kommer, lämnar jag alla måsten inne, vilket synns en kallare och mulen dag som denna.. Till eftermiddagen blir det lite bröllopsbestyr.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar