Lite om livet på landet hos oss

måndag 25 juli 2011

Back to work!

Då var det vardag igen, tillbaks på jobbet. Delade känslor i det för visst är det skönt med semester.. fast superkul att träffa brudarna igen och det behövs lite vardag hemma med. Killarna här hemma har ledigt denna vecka med och M försöker jobba på med bygget ytterligare 7 dagar. Jag packar och sorterar för fullt på kvällarna, vad saker man har!! Vissa saker får vara kvar i "gamla" köket en stund till, det är ju ett par veckor kvar men mycket kan man packa ner och klara sig utan ett tag.
Byggfakta: Snart är innertaket helt klart, väggarna är redo för gips, golvet klart för "det riktiga" golvet. Tvättstuga och förrådsutrymme klara för gips och hyllor, klinker och allt därtill. Vi var på en liten shoppingtripp igår och köpte lite dörrar, ytterdörr och en innerdörr. Lite läkt återstår på utsidan sedan täckmålning.. ja det var väl en rättvis uppdatering tror jag.


Råspont i taket, det ska dit balkar i skarvarna och målas förståss

Jag och lillprinsen har ju haft lite mer semester än kära mannen men vi har gjort lite nytta med..( beror lite på hur man ser det men ha glimten i ögat) Vi har hittat (på landet utanför halmstad i en supersöt butik) två fina lampor som ska hänga över ön i köket..

I fattimanssilver.. kunde inte låta bli de blir perfekta över ön.
Fyndade en fin kruka/bytta i göteborg, (har tittat på dem tidigare men var lite snål) det var den lilla storleken. Tro det eller ej men en vecka senare springer jag på sista exemplaret av den stora storleken i grannstaden och får 70% på den, ibland ska man ha lite flyt med.

Som gamla måttlådor i vitt proslin
Ibland hittar man gobitar där man minst anar, på lisseberg tillexempel. Vi sprang in i lite småbutiker med barnen Marie och jag och hittade söta kaffemuggar, som vi helt enkelt inte kunde motstå.
Ingen aning om märke eller kvalisort men fina var de så 6st fick följa med hem till Berghem.


Till sist idag kommer en positiv grej till md bygget/köket.. Vår nya blandare är på väg till oss, hittat vad jag vill ha och nu är den snart här.. blir så fint!

2 kommentarer:

  1. Himlans nice blir det ju! Väldans fin blandare!
    Kram Lina..

    SvaraRadera
  2. Aah va fint det blir, fan va duktiga ni e alla :D saknar er. syns om några veckor. :D <3

    SvaraRadera