Lite om livet på landet hos oss

söndag 3 juli 2011

vintervita jasmin

Utanför tv-rummet, man får titta 2 gånger, nästan man tror att det är snö på busken.

Den är riktigt maffig och doftar underbart
Riktigt sovmorgon, tråkigt att vakna till grå himmel och regn i luften men ledig,det är ju alltid något. Det snickrades en hel del här igår eftermiddag och det börjar ta form mer o mer.. Emil bestämde mat och vi bjöd på tacos och blåbärspaj till alla som snickrade (eller bara hälsade på).
Ska idag ivg och leta efter någon slags förvaring till alla utekuddar och täcken, blir precis tokig på att bära dem inochut hela tiden. De flesta dagar bär man ju dem flera gånger också, när vädret inte riktigt kan bestämma sig, och vissa skurar missar man och allt blir blött.. Tror tyvärr inte att det finns så många modeller som är vidare fina men just nu är funktionen viktigast.


"hålet" där man ser cykeln, blir två glasdörrar, likt dem på balkongen.

3 kommentarer:

  1. Attans va de går undan! Kul att se!

    SvaraRadera
  2. Men herregud vad verkligen inte igår jag var inne här men här har det verkligen hänt grejor. Kommer att bli super fint längre ner på gatan ser jag ju. Gud vad roligt så som ni har pratat om denna utbyggnad.
    Lycka till med resten nu då också.
    Och hoppas att ni får lite semester också mitt i allt.
    Ha det så gott
    Tina

    SvaraRadera
  3. Tack!
    ja det är verkligen skönt att det blir verklighet.. semester hinner vi lite emellan (iallafall vissa av oss) det blir nya uppdateringar hela tiden, de jobbar på bra killarna.

    SvaraRadera