Lite om livet på landet hos oss

tisdag 28 maj 2013

Snart storebror

Snart är det dags, vi hoppas varje dag men än har de inte visat intresse på att komma, de små. Under en lång tid har vi förberett vår Prins på vad det innebär att få syskon, på många sätt kan man ju lyfta honom vilket gör att han längtar och ser fram emot detta.
Ett steg var ju att göra om mitt syrum till kombination med lek. E hade innan ett litet bord med stolar på sitt rum och det har nu fått flyta ner.

 Han som blir storebror fick ett skrivbord istället. Detta började vi prata om vid jul och nu i 5års-present av gudmor m familj kom det ett alldeles eget skrivbord. Har letat och letat men inte hittat något bra (där kombon pris, utseende och funktion varit enade), så skissade lite på det och de härliga E o M byggde då ett:)
Lite enkel förvaring "Råskog" från Ikea och pallar i samma färg till och det blev super!
Vi köpte även till en papperskorg i samma turkosa och det är flitigt använt redan av vår prins. Det byggs lego, ritas och pysslas dagligen, han blir stor, vår lille Prins.


först byggde vi rullvagnen med två våningar, så den gick in under skrivbordet. sedan flyttade vi skrivbordet och då tänkte vi om igen:)




Eét i trä fick följa med hem från Lustfyllt




Var en liten sväng på jobbet och hittade lite plock till rummet med:) Har i tanken att få in lite brunt i hans rum, så det "babyblå" tonas ner och det kan bli lite tuffare. Inte riktigt läge att springa i affärer nu så det får bli i lugn takt. Byte av matta, taklampa och lite kuddar i sängen kommer näst på tur men inte just nu..
Hittade förra sommaren på loppis två gamla resväskor i brunt, de har fått flytta in, och ett par kökshanddukar i linne med en tunn brun rand blev nya gardiner:)

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar